"Beachballing" and UI non-responsive at start of backup job

hokiescottyp
New member
Posts: 2
Joined: March 12th, 2018, 11:04 pm

"Beachballing" and UI non-responsive at start of backup job

Postby hokiescottyp » March 12th, 2018, 11:10 pm

Get Backup Pro 3.4.2 (1087) is "beach-balling" during start of scheduled "Backup" process. The UI is not responding, but seems to continue working, and ultimately completes the backup job. But it's concerning, and I want to make sure I'm trusting my backups to a fully functioning utility.
User avatar
Igor Lizunov
Member
Posts: 132
Joined: February 27th, 2017, 3:54 am

Re: "Beachballing" and UI non-responsive at start of backup job

Postby Igor Lizunov » March 16th, 2018, 8:26 am

hokiescottyp wrote:Get Backup Pro 3.4.2 (1087) is "beach-balling" during start of scheduled "Backup" process. The UI is not responding, but seems to continue working, and ultimately completes the backup job. But it's concerning, and I want to make sure I'm trusting my backups to a fully functioning utility.


Please update to the latest version of Get Backup Pro (1140) using this link:
https://www.belightsoft.com/products/getbackup/downloads.php

Also, try to turn on Use administrator privileges option in program preferences and run your task again:
Image
jscooper22
New member
Posts: 5
Joined: December 22nd, 2017, 10:57 am

Re: "Beachballing" and UI non-responsive at start of backup job

Postby jscooper22 » March 26th, 2018, 10:19 am

I'm having the same problem. Just installed the latest version and rebooted. App hangs when backing up.

Thanks,

Jeff
jscooper22
New member
Posts: 5
Joined: December 22nd, 2017, 10:57 am

Re: "Beachballing" and UI non-responsive at start of backup job

Postby jscooper22 » March 26th, 2018, 10:23 am

oops, scratch that. Seems it beachballs while building the file list. once the actual backups start it's responsive (at least in my case).

Return to “Get Backup”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests