Doesnt work after upgrading to maverick.

dalibor
New member
Posts: 1
Joined: November 11th, 2013, 6:27 pm

Postby dalibor » November 12th, 2013, 5:24 am

Hello everything was ok but I upgraded to mavericks an then I can see only this:
Image

thank you
Nick
Member
Posts: 7237
Joined: July 6th, 2006, 3:13 am
Location: Odessa, Ukraine
Contact:

Postby Nick » November 12th, 2013, 6:14 am

Hi dalibor,

Sorry for this inconvenience. We are working on an update that should fix this problem.

Nick

Return to “Rails”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests