Restoring Issue

advertisingworks
New member
Posts: 2
Joined: July 20th, 2015, 6:45 am

Restoring Issue

Postby advertisingworks » July 20th, 2015, 6:50 am

I have tried to restore main time from OS 10.9.5 with Get Backup 2.6.1 however it just says Restoring from "folders etc" and never completes. I am just trying to restore one single file and I have tried to restore to both custom folder locations and original source and I getting the same issue
User avatar
Ajax
Member
Posts: 317
Joined: February 16th, 2007, 3:27 am
Location: Odessa, UA
Contact:

Re: Restoring Issue

Postby Ajax » July 21st, 2015, 5:27 am

Try to enable an options which enables application to process selected archive only. Also note that if you have placed archives on a network disk and it is a large chunk of data, it might take a time for application to receive archive first and then crawl through it to find files/folders you've selected for restoration.
** SCOTT Genius for YevGenius ;) ** MTB Rider **
advertisingworks
New member
Posts: 2
Joined: July 20th, 2015, 6:45 am

Re: Restoring Issue

Postby advertisingworks » July 21st, 2015, 7:06 am

When I look at the files I wish to restore in the view content they don't have a Volume icon next to them what does that mean, also what does the tab 'ignore info about file presence' mean?
User avatar
Ajax
Member
Posts: 317
Joined: February 16th, 2007, 3:27 am
Location: Odessa, UA
Contact:

Re: Restoring Issue

Postby Ajax » July 23rd, 2015, 10:21 am

It means that files aren't in the currently selected (at the top) archive. Ignore present mean that application will scan through all archives trying to find file(s) to restore.
** SCOTT Genius for YevGenius ;) ** MTB Rider **

Return to “Get Backup”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests