Labels and Addresses

daltond
New member
Posts: 1
Joined: December 30th, 2013, 1:54 pm

Postby daltond » December 30th, 2013, 2:00 pm

Nothing opening when I open, I choose new envelope, choose the one I want...and nothing...help
Nick
Member
Posts: 7241
Joined: July 6th, 2006, 3:13 am
Location: Odessa, Ukraine
Contact:

Postby Nick » December 31st, 2013, 3:35 am

Hi daltond,

Try to delete (or move to Desktop) all Labels & Addresses documents from this folder:
~/Library/Autosave Information/

If this doens't help, remove also
~/Library/Preferences/com.belightsoft.LabelsAddresses.plist

To access the Library folder, in the Finder choose Go > Go to Folder (Cmd-Shift-G). Copy one of paths above and paste it into the edit box, and click the Go button.

Nick
zwheeloc
New member
Posts: 1
Joined: February 26th, 2014, 6:55 pm

Postby zwheeloc » February 26th, 2014, 6:57 pm

I am getting the same thing when creating a Label. Nothing for L&A in Autosave Information and I have deleted the application and redownloaded it from the App Store. Any other suggestions? Currently on 10.9.2 of OS X and 1.6.6 of L&A
Last edited by zwheeloc on February 26th, 2014, 7:01 pm, edited 1 time in total.
trixit
New member
Posts: 3
Joined: January 18th, 2011, 12:47 pm

Postby trixit » February 27th, 2014, 12:51 am

Hi guys. I got a reply from Belight Software to my support ticket today that a new update has been sent to Apple and as soon as they approve it we will be able to download it from the Mac App Store.
Yes, there is a bug with Labels & Addresses having issues with 10.9.2.
I hope Apple will approve the update swiftly.
macbec
New member
Posts: 1
Joined: February 27th, 2014, 4:05 pm

Postby macbec » February 27th, 2014, 4:09 pm

I have same issue since 10.9.2. Hoping than Apple will approve update fast.
jimj13
New member
Posts: 2
Joined: March 1st, 2014, 3:58 pm

Postby jimj13 » March 1st, 2014, 4:08 pm

The update won't help. The latest available directly for download (1.6.7) has exactly the same problem -- there are multiple threads about this right now...

Back to fussing with Word for now, I guess.
Nick
Member
Posts: 7241
Joined: July 6th, 2006, 3:13 am
Location: Odessa, Ukraine
Contact:

Postby Nick » March 3rd, 2014, 4:14 am

Hi,

The main window won't show up until the window with video tutorials is on the screen. I've notified the developers about this.

For a temporary workaround, please uncheck the "Show this window when Labels & Addresses opens" check box in the tutorials window. Also, don't open any documents while you are watching one of tutorials.

Nick

Return to “Labels & Addresses / Mail Factory”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests