Opening .laba document from Finder does not work

Christian Roth
Member
Posts: 20
Joined: July 27th, 2007, 7:08 am

Postby Christian Roth » June 7th, 2013, 4:44 pm

Hi,

opening a .laba document from the Finder (by double-clicking or choosing Open with...) does not open the document in Labels & Adresses when it is already running in 95% of cases.

I am running L&A version 1.6.5 on OS X 10.8.4, but the behaviour was the same with L&A version 1.6.4 on OX S 10.6.8.

The Console displays the following log lines when the open fails:

Code: Select all

07.06.13 23:31:36,571 Labels & Addresses[3367]: -[__NSArrayM length]: unrecognized selector sent to instance 0x1c61fd0
07.06.13 23:31:36,572 Labels & Addresses[3367]: NSExceptionHandler has recorded the following exception:
NSInvalidArgumentException -- -[__NSArrayM length]: unrecognized selector sent to instance 0x1c61fd0
Stack trace:  0x44b67e  0x961ad52e  0x974f2afd  0x9743ae87  0x9743ac32  0x973baec0  0x973d597d  0x9447e86e
07.06.13 23:31:36,572 Labels & Addresses[3367]: An exception was thrown during execution of an NSScriptCommand...
07.06.13 23:31:36,574 Labels & Addresses[3367]: -[__NSArrayM length]: unrecognized selector sent to instance 0x1c61fd0

Any idea what the issue could be? Opening a document by double-clicking when Labels & Adresses is not yet running seems to work.

-Christian
Nick
Member
Posts: 7241
Joined: July 6th, 2006, 3:13 am
Location: Odessa, Ukraine
Contact:

Postby Nick » June 8th, 2013, 2:09 am

Hi Christian,

Please send your document to support@belightsoft.com together with the link to this topic.

Nick

Return to “Labels & Addresses / Mail Factory”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests