Problem when applying several times the same filter…

Jean-Jacques Boutaud
Member
Posts: 1640
Joined: July 10th, 2006, 2:29 pm
Location: France
Contact:

Postby Jean-Jacques Boutaud » October 17th, 2006, 9:23 am

Hi,
When applying several times the same filter with the same settings (on the same image) the preview doesn't change.
You have to Hide/Show the Filter Effect to see the new image.
Note that copying/pasting to another application (Preview.app for ex.) paste the correct image.
Try this with Unsharp Mask for ex.

In fact, it seems a little bit more complicated:
there's a difference between the image preview in IT window and the content of the clipboard copying (and pasting to app like Preview.app for ex.) or saving to file (tiff, png…)
Last edited by Jean-Jacques Boutaud on October 17th, 2006, 9:37 am, edited 1 time in total.
JJBee, Président (à vie) du G.R.O.I.N.
Secrétaire général : iMac C2D 2.16GHz
Secrétaire adjoint : MacBook Pro 17" Unibody 3.06GHz
http://belightcommunity.free.fr/BeLight Community website
Jean-Jacques Boutaud
Member
Posts: 1640
Joined: July 10th, 2006, 2:29 pm
Location: France
Contact:

Postby Jean-Jacques Boutaud » October 18th, 2006, 6:43 am

Hi,
This problem doesn't occur with the IT plug-in, "only" the app.
JJBee, Président (à vie) du G.R.O.I.N.
Secrétaire général : iMac C2D 2.16GHz
Secrétaire adjoint : MacBook Pro 17" Unibody 3.06GHz
http://belightcommunity.free.fr/BeLight Community website
Nick
Member
Posts: 7241
Joined: July 6th, 2006, 3:13 am
Location: Odessa, Ukraine
Contact:

Postby Nick » October 18th, 2006, 10:34 am

Hi,
It is really confusing to get saved not the same what is on the screen.
We'll fix this.
Thank you.
Nick

Return to “Image Tricks”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests