Setting measurement units

NigelRichman
Member
Posts: 13
Joined: June 30th, 2007, 6:26 am

Postby NigelRichman » May 1st, 2008, 3:37 pm

Hi,

Just trying BCC and using File ... Export menu item.

Looking to set the Bleed option, I clicked on 'Options' and found the bleed settings but the units were inches.

I assumed the Preferences were set to imperial but found it to be set to Centimeters.

I tried changing the preferences and then back again but it would not vary from Inches.

Have I missed a setting ?

Thanks,

Nigel
Nick
Member
Posts: 7241
Joined: July 6th, 2006, 3:13 am
Location: Odessa, Ukraine
Contact:

Postby Nick » May 2nd, 2008, 2:15 pm

Thanks Nigel,

It seems, the export settings don't reflect what you choose in Measurement Units in the Preefrences.
We'll fix this.

Nick

Return to “Business Card Composer”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest