Snow Leopard compatibility

BigCasino
New member
Posts: 5
Joined: September 8th, 2009, 10:52 am

Postby BigCasino » September 17th, 2009, 5:53 am

*Drivers and Utilities Combo Package - Network
Macintosh OS X (v10.6 - 10.6.x) compatible, Intel-based Macs with OS X (v10.4.4 - v10.5.x), PowerPC Macs with OS X (v10.3.9 - v10.5.x)
epson13236.dmg - 63.9MB - posted on 09/11/09

This file contains everything you need to use your Epson WorkForce 600 on a network with your Macintosh.

This version 1.0 combo package consists of the following items:
Printer Driver v6.33
Scanner Driver v3.44
Epson EasyPrint v3.10
Epson Event Manager v2.30
Epson Print CD v2.0
Epson Network Installer v1.0
BigCasino
New member
Posts: 5
Joined: September 8th, 2009, 10:52 am

Postby BigCasino » September 17th, 2009, 6:14 am

The previous post is the driver package that I downloaded from Epson. When I check my driver information in my printer dialog window it states that I am using Epson driver 8.02.
BigCasino
New member
Posts: 5
Joined: September 8th, 2009, 10:52 am

Postby BigCasino » September 17th, 2009, 11:37 am

I tried deleting my printer from the printer list and readding it. When I did the software update installed driver verstion 8.0.2. Which does not work with L&A. My concern about moving to Gutenprint is it doesn't look like it supports the scanning features of the printer. All other programs are printing fine with 8.0.2
micalet
New member
Posts: 4
Joined: September 15th, 2009, 8:29 am

Postby micalet » September 17th, 2009, 12:45 pm

Big Casino,

My cheapo SX105 has a scan/copy button, and that works OK with Gutenprint as the driver - although I don't know whether the button is fussy about which driver you are using - or if it even needs to call the driver. If you need more control over scans you could try VueScan: http://www.hamrick.com/ - it has an enormous range of options, is regularly updated, and was great whenever my Canon Lide scanners got left behind by OS upgrades. The downside is it costs $39.95 . . .

If Gutenprint fails on some jobs (it does work with LA1.3.3) I suppose I will have to resort to switching drivers between Epson and Gutenprint:

System Preferences > Print and Fax > Options and Supplies > Driver > Select Printer Software > switch between the Epson driver (in my case Epson SX100 series) and Gutenprint

What a drag! Much better would be if BeLight could pinpoint the issue - because there does appear to be an issue - and resolve it in LA1.3.4 - or point it out to Epson and/or Apple if it appears to be on their watch :-)

Is this happening with any other printers?

Regards,

Michael

OS X 10.6.1, LA1.3.3
Nick
Member
Posts: 7237
Joined: July 6th, 2006, 3:13 am
Location: Odessa, Ukraine
Contact:

Postby Nick » September 29th, 2009, 3:35 am

Please update Labels & Addresses to version 1.3.3 (build 371).

Nick

Return to “Labels & Addresses / Mail Factory”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests