Changing Presets in DC3?

btosto
New member
Posts: 2
Joined: October 3rd, 2012, 4:16 pm

Postby btosto » October 3rd, 2012, 4:21 pm

I always use the Full Disc Label setting. How do I change the preset to reflect my preference whenever I open the program to create a disc label?
Nick
Member
Posts: 7241
Joined: July 6th, 2006, 3:13 am
Location: Odessa, Ukraine
Contact:

Postby Nick » October 4th, 2012, 9:30 am

Hi

You need to open the Design Element (Cmd-1) tab of the Inspector and in the Presets option select Full Coverage.

Nick
btosto
New member
Posts: 2
Joined: October 3rd, 2012, 4:16 pm

Postby btosto » October 5th, 2012, 7:29 pm

Already do that each time I design/print a label. Can I set that (Full Coverage) as a default? If so, how? If not, might be a useful option for the next version.
Nick
Member
Posts: 7241
Joined: July 6th, 2006, 3:13 am
Location: Odessa, Ukraine
Contact:

Postby Nick » October 6th, 2012, 12:20 am

It isn't possible to change the default preset. I've added your suggestion to our list or requested features.

Nick

Return to “Disc Cover”

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 7 guests